Corp de incalzire cu tuburi liniare
Corp de incalzire cu arzatoare gemene
Corp de incalzire cu arzatoare multiple
Corp de incalzire cu tuburi in forma de U
Corp de incalzire Caribe
Corp de incalzire cu panou ceramic


Instalaţii de īncălzire

BLACKHEAT

& ROBERTS GORDONBazāndu-se pe proprietatea radiaţiilor infraroşii de a transmite căldura firma ROBERTS GORDON a dezvoltat īn decursul anilor un sistem de īncălzire deosebit de economic, ideal pentru realizarea CONFORTULUI TERMIC īn spaţiile mari.

Instalaţia numită BLACKHEAT funcţionează cu combustibil gazos (gaze naturale, propan, butan) arderea avānd loc īn regim depresionar, transmiterea căldurii făcāndu-se prin radiaţii infraroşii.

Cu BLACKHEAT confortul termic se realizează prin īncălzirea pardoselii, a maşinilor şi instalaţiilor sau a părţii inferioare a pereţilor din spaţiul īncălzit, transmiterea radiaţiilor la aceste corpuri făcāndu-se fără pierderi.
Obiectele din spaţiu care au absorbit căldura o retransmit mediului avānd rolul de corpuri radiante de joasă intensitate. În acest mod se poate obţine o zonă īncălzită cu o īnălţime de aproximativ 2 metri, nefiind necesară īncălzirea īntregului volum. Senzaţia de confort termic se obţine la o temperatură mult mai scăzută, cu pierderi termice minime, ceea ce conduce la un CONSUM DE COMBUSTIBIL FOARTE REDUS.


Manualul de utilizare BLACKHEAT, document PDF - 3.4 Mb
Manualul de utilizare BLACKHEAT
     
(format PDF ver. 7 = 3.4 Mb)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Corp de incalzire tip CoRayVac